Thursday, January 29, 2009

kekurangan ajaran

pg td ak bosan . ak pun bukakla mespes cik **** . baca cmnt dye . tiba-tiba mamat gedempol sekor ni mulut cabul . taik betul

**** :Hoyy tgk jelita tak td? :)
gedempol :
hahah
dah habis jelita baru online
hahaha
sama macam aku
**** :
HAHA jelita nan bayu da okayy douh, suke bhaii :D
gedempol :
hahaha
tahu tahu
romantik weyhh
nasib jerk mak n ayah aku join sekali dpn tv
law tk aku meraung ot dekat situ
hahah

**** : HAHA emo lahh lu bro hee :) naseb baek ahh, kesian plak kt Erlangga uh, bagi
aku jea ahh haha

gedempol : hahah
kaw nak bolehh
amik jerk
tp jgn bg tahu qyla
dah ah si keding uh menyangap laki sekarang
tak cukup cukup dgn edward cullen dia uhh

kaw amik je ahh
aku lagi suka kaw amik
hahaha

**** : Haha mara gile eyn relax sudaa :) ta kan dpt pnye weyy, da ahh jauh ngek haha
Adoyy kau ta pegi mane² kea cuti ney ? aha

gedempol : ye ahh
aku benci dia weyhh
dah ah suka ejek aku gemuk
pastuh sangap laky pula sekarang
hahaha
dia mkn ubat erh sekarang?
haha

**** :Mkn ubat? maksod kau? aku kan lampi hahaHaha dah dea keding eyn, act dea na suwo kau sumbang lemak kt dea aww tp dea malu² na ckp HAHA :)
gedempol :
hahah
betol ckp kaw uh
dia malu aku rasa
hahaha
lampi?
tak tak weyh
kaw tak lampi pon
kau tak salah
aku yg salah
cina cina
hahahaha
mksd aku,
qyla amik ubat apa smpi dia menyangap laky jerk skrg?
**** :
Haha ngaku kau eyn, sumbang ahh cket dea perlukan scepat mgkn uhh haha :)
Yeahh **** cina ;pp dea mkn ubat yg dberikan oleh aku kutt ahahaha

gedempol :
sumbang?
tk nak aku
kang kena kang jadi sumbang mahram
hahaha
mkn?
ishk,
npe mkn?
tk pyh ah mkn
demi aku
hahaha

tak guna betul la korg ni ! mmg bangang ! kpd gedempol - KAU PUN SAMA WEYY ! KAKI PEREMPUAN !

ter-kepoh sebentar

esok ak dgn saira dgn min nk g mines tgk Bride Wars .

Wednesday, January 28, 2009

Dilema

esok rasa mcm nk mnghabiskan duit dgn menonton wayang la . tp , esok ade Jelitaaaaa . alaaaa macamane ni ? ak nk pegi dua-dua !

it's a boy|girl thing

sejak akhir-akhir ni , ak mmg asyik tgk movie lama-lama . tp tkdela movie 70's , 80's cenggitu . ini movie terbaru ak tgk "its a boygirl thing". mmg best cite ni tp tk sesuperb mana pun . cite ni smemangnye kelucahan . so budak-budak berumur bwh 14 tk boleh sama sekali tgk . hehuhehu
p/s : tonton sniri cirita ini :)

Hero :))
Kevin Zegers
p/s : hemsem-hemsem . bersama lesung pipit yg comel gahahaha
my cinta baru ;)

Heroin
Samaire Armstrong
p/s : juge comel tp muka agak ketuaan sikit haha :D

Tuesday, January 27, 2009

saya sedang baca buku ini

pd 26 hebulan 1 tahun 2009 , ak dh baca smpi m/s 164 dr 563 . masih byk lg pancaroba yg ak perlu lalui .

Monday, January 26, 2009

party time , tmn u

hehehe . sila lihat gmbar sye bersama rakan-rakan seperjuangan mnjejakkan kaki ke tmn u bertujuan "saje-saje nk hbiskan masa , juga rindula kt kwn-kwn" padahal yg pergi ialah rakan-rakan sekelas juga sesekolah & sentiasa bersama . hahaha . mari lihat adik-adik :)

:))

:|

8|

:(

:8)

:O
________________________________________________________
ini pulak time pegi brthday party syiera yakni adik min yg dah berusia 13 tahun . mmg best ahh time ni . jumpe alif aiman yg amatlah terhemsem diantara terhemsem . huahuahua :D naik motor lg & banyak-banyak lg . saksikan keriangan bersama kami :)

:)))

:-*

:D

:P

xP

.THEND.

huhahuha

td time ak tgh bosan-bosan tebukakla laman web pe tah . myspacegraphics kot .then ak pilihla funny picture , mmg kelakar2 ahh gmbr dye . ini antre gmbr-gmbr trsebuut :)

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Graphics


zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Comments & Graphics




zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Graphics

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Comments & Graphics



zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Comments


zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Comments


zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Comments


zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Comments


zwani.com myspace graphic comments
Myspace Funny Picture Comments


tu jela gmbr yg ak rjin-rjin nk copypaste . yg lain tgk sniri :)

Saturday, January 24, 2009

usai 11 malam

brthday party yasirah td mmg best . sebab kwn2 aku dtg . tkdela ak sorg-sorg . then ak ngn sera dptla beberapa keping gambar sblum bateri kamera ak habis . TAPI ak mmg dgn sgt tidak berpuas hatinye dgn gmbr2 tu . sbb tk berapa nmpk sgt muka ak . yela ak dhla pakai tdung hitam , baju hitam , jeans gelap ditambah-tambah dgn suasana malam yg kelam-kemilam ni . yg paling best sekali time min bwk ak naik motor la . yela ak ni dh lama gila tk naik motor . last sekali time drjh 4-5 cemtu . dgn laju gila min bwk naik-turun bukit , angin pun sepoi-sepoi bahasa ak mmg ter-seronok la kn hahaha .

_____________________________________________________________________

tapi kn kawan-kawan , esok ak igt nk join memembe ak sume g tmn u saje-saje la katakan . dh lama tk jumpe . tp esok ak kena balik kg . huurmm sedih ohh ;( bye .

Friday, January 23, 2009

,,

ini malam mau pigi itu yasmin punya lumah . pigi party o . halap-halap pkcik salim kasi ini olang nama aqila pigi . hu-hu-hu :)

23.1.2009


one happy family at home

Tuesday, January 20, 2009

Hana-Kimi

ini die satu lg cite series Jepun yg ak mmg minat,named Hana Kimi.cite ni based on Hanazakarino Kimitachihe versi Taiwan.dye psl sorg prmpn brnama Mizuki nk tlong sorg mamat nama Sano brjaye dlm acara lompat tggi.Mizuki tu senanye rasa brslh dye igt dyelah punca Sano brnti lmpat tinggi sbb time kt amerika dlu si Mizuki ni prnh trlggr Sano & mnybbkn kaki Sano kurang boleh brfungsi.so utk mnolong Sano,dye trpksa mnyamarkn dirinye sbgi lelaki utk mnjadi salah sorg pelajar di sekolah lelaki.ak suke gila tgok cite ni sbb cite ni mmg kelakar dan-dan pling penting pelajar2 laki dye almost sumenye hemsem-hemsem belaka xD trutama main actor ketiga dye yg akn jd pesaing Sano dlm merebut Mizuki.he-hu-he-hu.


(from left to right:Nanba,Mizuki,Sano,Nakatsu)

The Most Cutest :)
gorgeous right?he-he-he this is Toma Ikuta,an actor,a singer and a dancer i think.dye mrupakan salah sorg tonggak utama dlm cerita ini & memainkan watak sbgai Nakatsu.i think he's my new hero after Edward hua-hua-hua x))




Monday, January 19, 2009

ke-MALANG-an bini edward

argghhhhh ! mmg bad day oh hrini . frst2 , kasut schl ak buruk dsbbkn kapur yg tk berkualiti . scond2 , ckgu math amek masa sains yakni dye ngajar 3 masa tuuu ! thrd2 , balik rmh sengsorg . fourth2 , trtggl bas(hantu punye driver keling ! ak trpacak mcm tiang kt dpn bas dye bwt dek je & trus tgglkn ak ! tk guna betul !) ffth2 , balik lmbt ! Jelita dh strt dh ! sxth2 , tiada mknn di rumah . LAPAAARRRR ;( svnth2 , pc lembab ! kena rstrt balik ! cis ! eight2 , mlm ni tusen kena trg kt kls itu ini psl math ! mengganggu naluri ak betul ! ninth2 , trlupe nk sebut td . time nk balik tu tknla loceng an , tiba2 loceng tk bunyik ! mmg ngok betul . sebbek ade mamat cina sekolah mana tktau nk turun sama ngn ak so dye tkn loceng dptla ak turun bas . tnth2 , penaaatttt . mlm ade prison break ohh hmewrk tk siap lg dush ! bye .

Saturday, January 17, 2009

really-really nak niiiiiii




harhhh cair jantung ak tgk fon ni . Nokia N76 mmg cantik , menarik la haha . tp ak tau ramai tk suke fon ni sbb besar kn ? ak tau dahh . but who cares babe ? im the one whos gonna use it right ? hehehe

Friday, January 16, 2009

my face .....

FULL OF PIMPLES RIGHT NOW !

Saturday, January 10, 2009

bukukedai

hritu ak ada bace blog fatin psl kedai bku dye tuu tiba-tiba ak trigt kedai buku kt schl ak ni haa . yg jage kedai buku kt schl ak ni girl la . boy tade pun hampehh ;) klaw ade pun gatal-gatal sume . ok balik pd cite asal . ak ngn memembe ak sume pggl akk la kn ye la dye lg tua dr ktorg tp tkla tua mane dlm lingkungn 20 an cmtu . akk ni bestla tk garang ape mesra la jgk an . n trlalu baik n tk byk ckp . klaw bdk-bdk laki nk ponteng ke hape an dyorg msti simpan dlm kdai bku ni la , soh akk tu jaga . akk tu pun hati lmbut sgt g ksik an . then klaw hri isnin je ada prhmpunan an msti min ngn kawan-kwan dye ksik akk tu pgg phone mereka . hbis prhmpunan je dyorg amek . mcm tu lah jgk klaw ade spotcheck . pstu klaw ak pulak , ak suka pnjam bku rujukan haha . korg faham-faham je lh kn ckgu selalu soh bwk buku rjukan . dhla tebal mmberatkn beg tp byk ilmu boleh guna kn dlm itu buku . so ak ni yg pemalas selalu la jgk pnjm kt kdai bku then ksikla balik tkkn nk amek terusskn tu merompak namanye , tk baik ye anak-anak .

____________________________________________________________________

tapi skrg (09) akk tu dh tkde dh ;( mybe dye dh dpt keje ke an or msuk u . yg jage kdai bku ak tu skrg ni lelaki cina . tk hemsem pun boleh tahan je lah klaw ak ksik gred x) so from now on ak dh tk boleh skip kn diri dr mmbawa bku-bku tebal huh ! bye

Friday, January 9, 2009

,

skrg ni ak dh tkde masa dh nk jenguk-jenguk blog ak ke korg pnye ke mespes pun dh lama tk bkk but isokeh ;) i still hve tv to release my tensen . unfortunately a pkcik named Salim told me that 'Qila dh tk boleh nk tgok tv dh ek smpi mlm-mlm buta . baca je buku tu .' haiishh how could u mennn . namun ak tk boleh nk ikut pesan tu sbb ak smmgnye kaki tv huahuahua :8D lgpun tahun ni bila bkk je kalendar baru , i mean bila mula je tahun baru yakni tahun ak nk amek PMR ni tetiba dgn tk sengaje ke saje-saje ke ada la pulak cite best-best. meh ak listkn cite-cite fevret yg akn & tlh dtayangkn thun ini ,

1.Prison Break-19 Jan,10.30 pm,8tv
2.Jelita-2.30 pm,tv3
3.Spa Q-6.30 pm,tv3
4.Three Dads & One Mum-8.30 pm,8tv
5.KuMilikmu-9.00 pm,tv3
6.One Tree Hill-10.30 pm,8tv
7.Ally-11.00 pm,tv3
8.Laila Majnun-4.30 pm,tv3
9.Puaka Niyang Rapik-10.30 pm,tv3
10.I Survived A Japaneese Game-9.30 pm,tv8
11.Mega Movie-10.00 pm,tv3
12.Hannah Montana-?,tv8
13.Sonria Pasta-4.00 pm,8tv
14.Isteri Untuk Suamiku-6.00 pm,tv3
15.Sinchan-7.00 pm,ntv7
16.Doraemon-7.30 pm,ntv7
17.Cerekarama-10.00 pm,tv3
18.Kyle XY-11.00 pm,tv3
19.Smallville-10/9.00 pm.tv3
20.HanaKimi-3.00 pm,8tv
21.Atashinci-?,tv3

hurmm bila dh listkn ni nmpk cm byk jgk tp itu tk campur ngn tgok cite-cite smpingn ek huhu :D mmg ak ni kaki tv so ak trpkse la korbankn sikit-sikit cite kt ats ni huurmm ;( cessss ! hantu betulla !

Wednesday, January 7, 2009

oh shit menn !

strt schl pg ni mmg tk best sbb kena bgn awal tp happy la gak sbb dpt tgk Jelita . tiba2 ali kena schl pg sama ngn ak dhla dye balik lmbt ak kena tggu dye pukul 2.30 lak tuh siot je ohh ! ni sume psl pkcik tu la !@#$%^&*()_+ hantu betulla ! so skrg ni tgh pk cara cmne nk bwt muka kesian kt mak ak soh ali balik sniri . dush !

Friday, January 2, 2009

Nini Cekelat Celup

Lame gila ak tk mkn mnde ni . hritu berenti kt R&R time nk balik kg tu trserempakla pulak dgn si Nini ni haaa . dsbbkn mmg dh kempunan nk mkn Nini ni ak pun beli jela perisa mentega kacang sedaaappp haha tp la ni dh mahal dah 2 hengget kau tau ! dolu-dolu singgit lebih je . haiishh dunia-dunia :D

A Walk To Remember 2008

January
  • Met the cutest boy in SMKSS named 'I'
February
  • errmmmm ......
March
  • Abah's beffffdayy
  • First chat with 'I' hehe :)
April
  • Mama's beffffdayyy
  • Prison Break
  • I cut my hair ermm ... act the barber yg gunting not me laa
  • 'Cuci mata' ngn Wani kt KL haha :D
May
  • Min's beffffdaayyy
  • My Best Pal
  • Mid Year Exam duh !
  • Hliday to Pahang with 'lovely' hemsem cousin muahahaha ;DD
June
  • 'I' 's S**K !
  • Accdntly met with 'kambing hitam' shib menn !!
  • Doom 2 hahaha xD
  • Cple with Amirul sangap hahhahaha(mmbe dye sume pggl cmtu ;DD)
July
  • My beffffdayyyy ;)
  • Clash with that sangap :))
  • Jungle treckking kt Lembah Pangsun
  • Academic Day
  • Muhammad buy me a lunch as my befffdayy present ngeheee :)
August
  • Played bola jaring with the Mulians .............
  • 'Ter'rapat ngn Qoy haha
  • Lepak Mines with Sera n her cousin Farah
  • Cple with Qoy
September
  • Puasa Day
  • Frst date ..........
October
  • it's Raya people ;)
  • Clash with that boyot
  • Hangout with Wani n Hakim kt Mid , we called it 'Trippin Jiran' haha ;D
November
  • Twilight :))
  • Frst met with Edward Cullen kt Mid weyy gahahaha xD
  • Hangout ngn Anisa kt Mid :)
  • 'Ter'fall in love with Edward :)))
Disember
  • I'm a blogger now :)
  • Twilight lg :))
  • Cicakman 2 :( !
  • Jelita :)
  • Dirly Idol :)