Tuesday, September 14, 2010

KEPADA YG MENGENALI


ini je yg mampu daku buat

Wednesday, September 8, 2010

SYAIGHA ♥

Sape tak percaya Nurul Aqila reti main gitar? Nah amek kau!

video

Sebenar-benarnya aku pon tak percaya yg aku bleh main gitar hehehe yela all my fingers are all hard like rock okay sampai Iqbal dgn Pares selaku tenaga pengajar asyik bahan & gelakkan aku je bila jari aku mcm tak bleh bengkok nak tekan tali gitar tu. Tau laa lu pro brader senyum sudah

The reason im doing this guitar thingy is a suprise for Syaira Sahira's bday on 8 Sept 2010 hehehe Happy Birthday again yeah babe & sorry tak dapat nak bg hadiah mahal ke nak celebrate exactly on ur bday. Just bg this video yg menampakkan mukaku seperti orang Jawa je hmm tapi siku i putih kan? HA HA

Alang-alang aku dah belajar main gitar lagu Happy Bday ni, dorg pon bgtau aku sikit-sikit pasal kod-kod gitar. Sekarang dah tau ape itu A minor, F, E minor & blablabla tapi sumpah aku ingat cmne nak buat bunyi A minor je weh! Hahaha kesian korg penat lelah ajar aku kan kan? Btw thank u so much guys :')

Haa ni ade lagi satu video yg tak jadi punye. SUME IQBAL+PARES PUNYE PASAL GRR

video

Ok bye XOXO

LEPAS GIAN ITU APE?

Dari hari Isnin aku nak pi detim dgn Sera tp dari hari Isnin tu laa dia tak rep msg & tak angkat cl wuu how dare u Seghah(!) Last-last disebabkan dah gian sgt nak tgk wayang terpaksa laa pi detim dgn Wanymole. Nak tengok cite Piranha yg pkul 11 punye tapi minah sekor ni org suh keluar rumah pkul 1030 dia keluar setengah jam kemudian -.- So tengok laa cite Vampire Sucks buehehehe


sempat posing maut dpn kamera time nak balik je T.T



kalo Amira Kamaruddin tak caye haa nah ni buktinya! hahaha