Wednesday, June 29, 2011

KAU NAK SPM AQILAAAA


Ade yang tengah tu yang tak tahan tu hihihi ♥

Monday, June 20, 2011

T.T

Dari mula lagi dah tau mesti jadi macam ni. So, deal with it Aqila! By hook or by crook! Good luck to myself! Hmm

P/S: Emonyew kitew lately ni

Sunday, June 19, 2011

Thursday, June 16, 2011

PASAL METRO LAGI?

Metro itu merupakan sebuah bas kalo ade orang taktau. Aku balik naik Metro hari-hari kalo ade kelas tambahan. Kalo takde kelas then malas nak tunggu bas baru naik kereta.

Aku rasa budak-budak Serdang mesti kenal gila lah dengan perangai Metro Serdang kan? Sekejap mood dia moderate, sekejap emo sangat sampai rasa ajal dah nak sampai dan sekejap mendayu sangat sampai rasa macam naik van/bas yang kat zoo bawak pelancong tengok haiwan.


haa yg macam ini punya


Tapi aku bukan nak buat report pasal masalah had laju Metro tapi pasal kondukter dia ke driver tah sebab kadang-kadang dia lah driver dia lah kondukter. Dia suuuuka sangat kacau orang! Tapi dia bukan kacau yang jahat punye. Dia melawak-melawak je lah.

Ade pernah sekali tu, aku tengah makan pau. Tetibe Metro pon lalu kat seberang dan drivernya adalah dia. Boleh pulak time tengah drive tu dia pandang aku pastu tiru ape yg aku buat which is menganga. Wadehel kan hahaha sejak haritu, kalo aku naik Metro yang dia drive, mesti dia bahan "PAU PAU PAU". Takpun "Mane pau? Makan sorang je tau". Kalo bawak makanan lain pulak, "Haritu pau, harini (makanan yg dibawa). Banyak betul makan lah" hahahaaaa

Dia ni pun suka tegur orang. Contohnya, "Ape tu kat muka? Yang putih-putih tu". Ape lagi bro, panau laaaaaaa eee. Then dia reply, "Itu lah taknak jaga muka. Lain kali jangan main panas jangan buat itu buat ini". Straight betullah dia ni. Boleh pulak tanye aku depan penumpang-penumpang lain? Jahatttt

Dan tadi, Alia jadi mangsa. Alia ade jerawat sebijik kat muka. Besar lah gak. Tanpa segan silunya dia bertanya, "APE TU KAT MUKA? MACAM TAIK LALAT JE" hahahahahahaaaa

Wednesday, June 15, 2011

GEWAM

Memang kitorang ni hotel. Tempat di mana kau boleh suka hati datang dan suka hati pergi. Sewonok kan? Bye.

Friday, June 10, 2011

OAMJAAAAY CAN'T WAIIIIIIT!

I tertengok trailer Breaking Dawn tadi and it was really awwwwwesomeee! Dok khusyuk joget-joget time tengok trailer, baru lah teringat yg tahun ni I am one of SPM candidates & BD keluar 18 Nov kat US which means kalo kat Malaysia dalam 20-something-Nov baru keluar.


Therefore, I pi check jadual SPM 2011 sebab nak tengok I dah habes exam ke belum time 20-something-Nov tu tapi... I tak paham lah pulak baca jadual tu hahaha I think maybe because the date is not stated or maybe I have some problem with my eyes sebab asyik ulang je trailer BD HAHAHAHA


Tiba-tiba teringat time PMR 2009. Boleh pulak tersalah tengok jadual?! DAH LE PAPER MATH PULAK TU!! I dah gila cuak kot time dapat tau Math paper 1/2 start dulu. Aku ni dah lah cepat gelabah -.- Tapi alhamdulillah Math dapat A hehehe


SO, OAMJAY CAN'T WAIT FOR SPM OR OAMJAY CAN'T WAIT FOR BREAKING DAWN? HMM

Tuesday, June 7, 2011

HARI INI MACAM TUT

Tapi bila mood macam tut pastu tengok Wonderpet memang hilang terus rasa tut. Terima kasih Wonderpet!

Friday, June 3, 2011

SERONOKNYEEE BILA

Duit ada. Freedom ada. Tempat nak dituju ada. Tujuan ada. Aktiviti nak dibuat ada. Tapi kenapa tak pegi merewang? Sebab orang-orang kuat perewangan tak ada hmm