Saturday, January 10, 2009

bukukedai

hritu ak ada bace blog fatin psl kedai bku dye tuu tiba-tiba ak trigt kedai buku kt schl ak ni haa . yg jage kedai buku kt schl ak ni girl la . boy tade pun hampehh ;) klaw ade pun gatal-gatal sume . ok balik pd cite asal . ak ngn memembe ak sume pggl akk la kn ye la dye lg tua dr ktorg tp tkla tua mane dlm lingkungn 20 an cmtu . akk ni bestla tk garang ape mesra la jgk an . n trlalu baik n tk byk ckp . klaw bdk-bdk laki nk ponteng ke hape an dyorg msti simpan dlm kdai bku ni la , soh akk tu jaga . akk tu pun hati lmbut sgt g ksik an . then klaw hri isnin je ada prhmpunan an msti min ngn kawan-kwan dye ksik akk tu pgg phone mereka . hbis prhmpunan je dyorg amek . mcm tu lah jgk klaw ade spotcheck . pstu klaw ak pulak , ak suka pnjam bku rujukan haha . korg faham-faham je lh kn ckgu selalu soh bwk buku rjukan . dhla tebal mmberatkn beg tp byk ilmu boleh guna kn dlm itu buku . so ak ni yg pemalas selalu la jgk pnjm kt kdai bku then ksikla balik tkkn nk amek terusskn tu merompak namanye , tk baik ye anak-anak .

____________________________________________________________________

tapi skrg (09) akk tu dh tkde dh ;( mybe dye dh dpt keje ke an or msuk u . yg jage kdai bku ak tu skrg ni lelaki cina . tk hemsem pun boleh tahan je lah klaw ak ksik gred x) so from now on ak dh tk boleh skip kn diri dr mmbawa bku-bku tebal huh ! bye

2 comments:

Fatimah ARR said...

ssape yg still nk view blog lamakuh.. sila hantar e-mail blog anda melalui komen di blog inih link A.S.A.P

akelaS said...

ha ? tk fhm ;P