Monday, March 16, 2009

Si Yu Ti Ai = CUTI

hehehe ini dh best ni . cuti . hari yg dtunggu tunggu stlh 2 bulan lebih perah otak & keringat , akhirnye tiba . dan paling menariknye ak awayy ke Pahang huhu . tp 4 org je yg pegi . mak , abah , ali n aku . haish . klaw ada si ROSHLA kn best . boleh rasa nikmat 'cuci mata' dgn lebih mndalam lg . ini klaw dgn ali , mcm tkde perasaan lgsung . mcm ckp dgn kayu . feel pun sorang sorang je . mana tknye . dye tgk y sebaya je . ak kn tgk yg tua tua sikit ala ala abg abg kaaaannn . haish .

sekarang ni ak berharap sgt time cuti kt Pahang ni , ak dpt

nikmat kerehatan
nikmat 'pemandangan' y 'cantik cantik' belaka dan ramai
nikmat makanan
nikmat ke-enjoy-an

klaw boleh nk y baru la lelaki . sbb y lama tu mcm dh ada gopren je . susah tu . karang terluka pulak i an haha . so harap ketemu la y baru di Pahang ni . biar senonoh sikit .

yea . ak pegi ni tk lama pun 3 hari 2 mlm je . from 17 till 19 Mac . and pling penting y ak harapkn ialah TV kt hotel tu adela tv3 n 8tv . n clearla . juga tkde LIPAS . klaw ada ya allah mmg ak tk tidur la 2 mlm tu . mmg percutian paling teruk ak pegi klaw ada lipas ni . so to shla , anisa , fatin , sai , min , wani , ftmh , elza & sume kwn2 ak HAPPY HOLIDAY ye cik akak semua hee :)

2 comments:

Anonymous said...

well happy holiday jugak.
jeles gila dapat pergi bercuti. hishhhh

akelaS said...

tkde ape y nk dijeskn lh mkcik oii